Komiķis Trivaškevičs: Kurš iedrošināsies teikt, ka Putina pavārs vāra sliktu putru?


Neveicas kādam čekistu outsōrsa projektam ar nosaukumu privāta armija “Vāgnerieši”, kuri veic speciālas operācijas Sīrijā, Āfrikā un Ukrainā, jo par palīdzību arestēt tās vadītāju Jevgeņiju Prigožinu ASV valdība piedāvā 250 tūkstošus dolāru.

Prigožinam ir iesauka “Putina pavārs”, un izskatās, ka pavārs ir savārījis normālus mēslus. Prigožina preses dienests ASV valdību informēja, ka tas atrodas savā Pēterburgas ofisā un par šo ziņu pieprasīja 250 tūkstošus. Bet krieviem ar humoru viss kārtībā, konstatē “Stīvais Nemelo!” komiķis Maksims Trivaškevičs.

““Prikolam” pieslēdzās arī Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs – Prigožins atbrauca ciemos, Kadirova cilvēki paziņoja, ka Prigožins ir pie viņiem un atkal pieprasīja 250 “pakas”. Kadirovs samaksu palūdza skaidrā, jo viņa ārzemju konkti ir nobloķēti!

Prigožinam ir ne tikai privāta kaujas vienība, bet arī uzņēmums, kas nodarbina Putina interneta troļļu armiju – Prigožins ir pasaules vadošais Putina trollis, viņš pavelk uz zoba veselas valdības.

Humors gan nepalīdzēs, jo ārpus Krievijas Prigožins rādīties vairs neriskēs, jo uzreiz būs kā Navaļnijam, no Vācijas ierodoties Maskavā.

Amerikāņu valdība autsōrso bišķi labāk nekā Putins. Šie par darbu vismaz piedāvā honorāru, kamēr Putins tikai mēģina pielauzt visādus vāciešus strādāt savā labā. Kā uzņēmumā, kurš visiem besī – galvenais priekšnieka uzdevums ir atrast darbinieku, kurš vergos un neprotestēs.

Jevgeņiju jeb Žeņu apsūdz par iejaukšanos ASV prezidenta vēlēšanās, tāpēc jau Prigožins daudziem postpadomijas valdniekiem ir tāds draugs. Tiem arī kā pavārs uzcep tik daudz balsis, cik vajag.

Maksa par Prigožinu gan ir salīdzinoši neliela. Savulaik par informāciju Bin Ladena sakarā amerikāņi piedāvāja 25 miljonus. Tie jau ir veseli divi glauni autoplači, kamēr Prigožina vērtībā ir tikai viens puslīdz braucošs “Ferrari”.

Prigožins gan par iznākumu nebrīnās. Federālais Izmeklēšanas birojs viņu meklētāko noziedznieku sarakstā ieliek ne pirmo reizi. Tā kā ziemas drifta cienītāji samierinās, ka par agresīvu braukšanu saņems sodus, tā Prigožins dzīvo ar apziņu, ka agri vai vēlu kāds viņu gribēs iesēdināt.

Prigožins ir interesants čalis. Papildus divām armijām (pakalpojumus laikam reklamē ss.lv vai visiem čomiem saka – e, armiju vajag?), viņam ir restorāni un keiteringa bizness, kas apkalpo krievu valstsvīru pasākumus.

Jevgēņijs Prigožins ir Mārtiņš Rītiņš, tikai ar kriminālu pagātni un tagadni.
Ja Rītiņš būtu kādu novācis, viņi ar Prigožinu būtu dvēseļu radinieki.

Vienīgais, Prigožins gatavo sliktāk nekā Rītiņš, jo Rītiņš labsirdīgs, bet no Prigožina visi baidās – neviens neriskēs pateikt, ka viņa ēdiens negaršīgs,” secina Maksims.

Pievienot komentāru